Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

silamipou-2

Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ .
[Αυτη ειναι η αρχη του ερωτηματος, περιμενω απαντηση οταν μπορεις, η συνεχεια ειναι ποιο μεγαλη. Ευχαριστω πολυ για τις φωτο, ηταν πολυ ομορφες!!! φιλια!!!]

ΤΑ λογια του παπου στον εγκονο [ πολιτικη κουζινα ] μιγμα ουρανου και θεηκης ευλογιας σαν της ψιχες τον ανθρωπον που πιγαζουν απο το αγνοστο στο γειηνο .

Μπαχαρηκα

ενα μιγμα που ερχετε στην πορια του τορινου κοσμου μας και μας φερνη διαφορες γευσης περιεργα αποτελεσματα στην πορια του γηεινεις ζωης μας .
Ενα μιγμα που το κανουμε εμεις με την κινησει μας μεσα σε αυτον τον κοσμο
σχεσεις/φιλιες/εροτηματα/μοναξια/αγαπη/μια βραδια με μια και μετα με μια αλλοι και μετα μια μοναχικη πορια η μια ικογενια.
Ενα μιγμα απο μπαχαρηκα που μοναχη μας βαζουμε ..

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΘΑΜΝΟΣ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΜΕΝΟΣ.........ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ...

Σιμερα βρεχει η νεα χρονια ηρθε ολος ο κοσμος περιμενη κατη μαγηκο να τρεξει στην ζωη του .......
ξερεις .....νεραηδουλα...........καθε θαμνος ειναι και μια προσδοκια του κοσμου μας στην ψιχη μας πος καπου σε αυτον τον θνητο κοσμο μια λαμπαδα προσμενη τον θαμνο που θα γεμηση φως την ζωη του την αυριανη μερα του την μερα που ος εχθες και προχθες δεν ελπιζε σε τιποτα αλλα σιμερα ελπιζη σε κατη.

Μου αρεσει η βροχη και σιμερα βρεχει ξερης γιατι ................η ψιχη μου καθαριζη απο τα αποβλιτα του χθες και νιοθη την διναμη του αυριου.

Ιποκλινετε ο μοναχουλης....................μιρα.............κανενας δεν μπορη να το αλαξη ..............ποτε..?