Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ελενα και νικος.1

Ο μοναχικός

Μερικες φορές εμεί; Η άνθρωποι με την ατελείωτη αλαζονεία του θέλου μας έχουμε φέρει την ζωή του στην απόλυτη δυστυχείς. Είναι απλό να λες έπρεπε να γυνή αυτό η το άλλο αλλά εμείς σαν ανθρώπινη οντότητα δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Πόσο εύκολο είναι αυτό από το παρελθόν να αντλήσεις κάτι που θα φέρει φως σε μια ζωή που μονάχη μας την έχουμε κάνη σαν μια πίτα με μπόλικα από όλα.
Τη  σημαίνει συναίσθημα
Και σχέση ζωής και ανθρώπων….?
Αν σκεφτείς ορθολογικά η ζωή δεν σταματά απλός μεταλλάσσεται προσαρμόζεσαι στα θέλω σου και στα πρέπει που γίνεται ……επιβίωση.

Έλενα
Πάλη άρχισες τα υπαρξιακά σου κομμάτια χαμένης αναζητήσεις αίνο τα χρόνια έρχονται και εσύ και εγώ είμαστε εδώ και στεκόμαστε .Κάνης δεν έχει δικαίωμα να μας στέρηση την ένωση μας τα συναισθήματα μας ……..να φέρουμε στον κόσμο από την ένωση μια νέα ζωή .
Κάνης δεν μπορεί να μας στέρηση την καινούργια ζωή μα βέβαια αν δεν έχεις από πουθενά  να κρατηθείς τη μπορεί να γυνή .
Αβεβαιότητα
Ανχως
Στέρησης
Ξερό τη σκέφτεσαι με την αγάπη με την ένωση δεν γεμίζει το στομάχι η κινήσει σε όλα αυτά που πρέπει να έχει για την επιβίωση ένας ορθολογικός άνθρωπος.
Πολλά ερωτήματα αλλά δεν μπορούμε να μην υπάρχουμε σαν μια υπαρξιακή ένωση φαντάσου τότε όλοι να ζούνε μόνη να μην κάνουν πεδία να μην ζούνε.
Όταν βγήκε το έιτζ……….όλοι σταμάτησαν για λίγο καιρό την ένωση …..μετά πάλι ……σήμερα τη λένε για το θέμα η στατιστικές όλοι το έχουν ξεχάσει .
Η άνθρωποι ξεχνάν ………..γρήγορα …… μετάλλαξη είναι και αυτό .

Μοναχικός
Όλα αυτά είναι κομμάτι του κοσμου μας μάτια μου μα όταν δεν έχεις από πουθενά τυπωτά τότε η ένωση η γέννηση φερνή τον χωρισμό την ανέχεια το ξενοπιδημα και στο τέλος την μοναξιά .
Έλενα
Τότε όλοι πρέπει να είναι μονάχη δυστυχισμένοι και μετά σε έναν οίκο ευγηρίας να περιμένεις το τέλος τραγικό ……….είναι.
Μοναχικός
Μα η ζωή τελικά είναι μια τραγική ύπαρξη σε έναν σάπιο κόσμο [ αν πεθάνουμε που είναι η  κατάληξη μας ίσος τότε ύπαρχοι κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε ]
Έλενα
Έλα να κάνουμε σεξ το βράδυ …….τουλάχιστον να ενωθεί το κουρασμένο κορμί στην επίγεια ζωή μας.
Μοναχικός
Τα λέμε το βράδυ τουλάχιστον ακόμα ποθούμε την κινήσει τον κορμιών μας.

Κισμέτ……αυτό είναι
Τα όνειρα και η κινήσει του κοσμου μας18/9/2011 1:37 μμ