Η λίστα ιστολογίων μου

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ελενα και Νικος .................Αθηνα 2013 ελλας


Έλενα

Για τη σε αγαπώ εδώ και τόσα χρόνια και ωμός μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλο αυτό δεν είναι σαν ένα χώρο που φτιάξαμε μέσα στης σκιές μας.
Μια μουσική που γράφτηκε για εμάς σε έναν κόσμο που κάθε μέρα φερνή και κατή διαφορετικό πόση από εμάς τους θνητούς το νιώθουν το ζουν μάτια μου .

Νίκος

«Δεν ξέρω στ’ αλήθεια τι είναι αυτό που παρακινεί τους ανθρώπους να γράψουν, εκτός ίσως από τη μοναξιά της παιδικής ηλικίας» γράφει η Μαργκερίτ Ντυράς


όταν θεωρείς δεδομένο κατή τότε να ξέρεις πως όταν γυνή κατή περίεργο στην ζωή σου θα χαθείς μαζί του γιατί η γη κινητέ και τα πάντα μαζί της τίποτα δεν μένη σταθερό.

Έλενα

Γράφουμε γιατί ο κόσμος απλός κοιτάζει αυτό που μπορεί
Να γευτεί
Να γυνή εξουσιαστής σε κατή που δεν του ανήκει στην  ψυχη του διπλανού μας
Που βρίσκετε ευάλωτη γιατί εκείνη την στιγμή αυτός που νόμιζε δεδομένο άπλα αυτός δεν ήταν ποτέ ήταν  μια απλή ψευδαίσθηση.

Νίκος

Μα η άνθρωποι κάνουν όνειρα σε μια ψευδαίσθηση μετά τρέχουν να τα κάνουν πραγματικότητα και άλλοτε .Το Όνειρο γίνετε πραγματικότητα και χάνετε από την  ψευδαίσθηση η άλλοτε απλός μένη στην ψευδαίσθηση και χάνετε μέσα στην μοναξιά τα φάρμακα την ανία τη στιγμή του καθενός μας και τελικά στο στην ψευδαισθήσεις μας .

Έλενα
Έλα να μηνούμε μαζί ……….
Νίκος
Επιβιώνω  αξιοπρεπώς οπός  λέει και ένας φίλος μου

16/4/2013 10:49 πμ