Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

ΓΚΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Έλενα και Νίκος  3/11/2013 9:13 πμ
 Η φτώχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον σινχρονο κόσμο μας δεν μιλάω για  ανθρώπους που έχουν σχετικά λεφτά η ένα μισθό .Μιλάω για αυτούς που δεν έχουν εισόδημα .

Με μια ανίατη αρρώστια ξέρεις θα τελειώσεις
Αίνο η φτωχή δεν μαζεύεται σε τρώει σε κάνη αγρίμι μοναχικό μέσα σε μια κοινωνία που απλός προσπερνά .

Δεν είναι κακό να έχεις λεφτά απλός πρέπει να ξέρεις πως θα πεθάνεις άλλα η  λογική μάλη πάντα για το τώρα την επίγεια ζωή μας .Βλέπεις γέρους και δινών πλέον μερικά εύρο σε νέα πεδία που θα ήταν εγκονια τους για την σαρκική επαφή .
Για τη έχουν και αυτά τα νέα πεδία δεν έχουν [ κανένας δεν θέλει να ταπεινώνετε στον άλλο ] ούτε σήμερα η άλλοι η ο άλλος γίνονται πόρνες η πόρνη για το χρήμα το εύκολο .
Πόσο εύκολο είναι να δίνεσαι σε έναν καλόγερο σιχαμερό τέρας είναι μεγάλη συζητήσει εαυτέ μου .Αλλά η ζωή δεν είναι δίκαιη ούτε θα γυνή ποτέ σε αυτόν τον κόσμο για τον άλλο δεν γύρισε κανένας να μας πει πως θα είναι στην απέναντι όχθη .

Ναι σιχαίνομαι το παρελθόν όλοι λένε χωρίς παρελθόν δεν έχεις μέλλων είναι  και σωστό  αλλά και τα λάθη από το χθες φέρνουν το σήμερα .Βέβαια όλοι μιλάνε για τύχη ……….τη είναι αυτό  για τον καθένα μας άλλο μονόπατη στην περαστικοί  ζωή μας .
Άλλοι μιλάνε για μύρα
Ένταξη όλα αυτά έχουν περίεργα ταξίδια μέσα στους αιώνες και μπόλικη απατή μαζί .
Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ λέει η θρησκείες θα καταστρέψουν τον κόσμο [ και ωμός αν δεν πιστεύεις σε τυπωτά πάλι  είναι μπέρδεμα ]
Μακάρι ο κόσμος να γυνή καλλίτερος αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση όχι εδώ παντού απλός όση έχουν ένα εισόδημα λένε ένταξη τη με νοιάζει για τον δίπλα .Λογικό μα κάποια στιγμή εσύ που τα έχεις αυτά θα σε τυραννάνε κατή αλλά και πάλι από την άρχει .

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΜΕΙΣ
Και να πούμε στα καθίκια που καθάρισαν τα πεδία………….
Θα έρθει η στιγμή που κάποιος θα στήλη και εσάς στον τάφο κύκλος  είναι η ζωή καθίκια .


Και μην ακούτε τα κανάλια είναι αυτή που σπέρνουν την διχόνοια και τον πόλεμο σε μια χώρα και  αυτή περνάν βολεμένα .