Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Δουλικό η ψυχη μας για τα πάθη μας
 Έλενα
Τα πάθη μας ναι σε μια σχέση που έφερε πολλά   δυο κόσμοι γεμάτη  με σκιές παράστασης .Ναι η ζωή μας είναι μια παράσταση οπός και κάθε τη που θέλουμε να μην το αντιμετωπίσουμε . Φόβους μοναξιές θανάτους και όλα αυτά μια παράσταση που φτιάξαμε για να κρύψουμε την γύμνια μας .
Νίκος
Όλοι ξέρουμε τον εαυτό μας την αλήθεια μας απλός  δεν θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε και τυραννιόμαστε .
Έλενα
Ναι είναι αυτά που δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε να φτιάξουμε από το μηδέν το κτίσμα το παλιό .Η ζωή θέλει άγονα μα μερικές φορές απλός ξέρεις πως το κτίριο θα Παισοί όταν κοιμάσαι .Αλλά δεν θέλεις η δεν μπορείς να βγεις έξω να το γκρεμίσεις να σωθείς και μένεις μέσα περιμένοντας το τέλος που ξέρεις πως έρχεται .
Νίκος
Ξερό πάντα η άνθρωποι λένε πολλά μα στο τέλος αν κάνουν τα μισά θα σημαίνει πως πέτυχες έστω και αυτά .Πόλοι λένε πως αν κάνης τα μισά δεν έκανες τίποτα και εσύ τυραννιέσαι γιατί σε βάζουν στο  δικό τους τριπακη .Να αμφιβάλεις και για την κάθε απόφαση που βέβαια θα έχει ένα τίμημα .
Έλενα
Η μύρα τη ρόλο πεζή στην ζωή μας άραγε ………..
Νίκος
Περίεργο ερώτημα απαντήσει δεν ύπαρχοι εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να λύσης το γρίφο και πάλι θα γεννηθεί ένας άλλος και αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ ….?
Έλενα
Τυραννιόμαστε με σκέψης που έρχονται και μας κάνουν να μένουμε κενή από την ζωή .Είναι κατή που θέλει πόλεμο με το μέσα σου αλλά πολλές φορές λυγίζεις χάνεσαι μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο και στο τέλος
Νίκος
Απλά ζήσε εκείνη την στιγμή όταν έρθει το πρόβλημα θα βρεις λύση αλλά όχι να τυραννήσει την ψυχη σου ………?????
18/11/2013 9:57 πμ